NAMIZNI AKUSTIČNI PANELI

Poudarite tišino in koncentracijo na delovnem mestu z našimi namiznimi akustičnimi paneli. Diskretno nameščeni na delovnih mizah, nudijo izjemno absorpcijo zvoka, kar omogoča mirno in produktivno delo.

Učinkovita zvočna absorpcija

Namizni akustični paneli so zasnovani z mislijo na popolno absorpcijo zvoka v pisarniškem okolju. Njihova inovativna struktura omogoča učinkovito zmanjševanje hrupa, ki se ustvari med sestanki, telefonskimi klici in drugimi pisarniškimi aktivnostmi.

Diskretna namestitev

Ne glede na velikost delovne mize, se namizni akustični paneli diskretno vključijo v vaš delovni prostor. S svojimi tankimi profili in različnimi barvami se prilagajajo estetiki vaše pisarne, ne da bi pri tem odvračali pozornost od drugih elementov.

Ohranjanje zasebnosti

Zmanjšajte prenos zvoka med sodelavci in ohranite zasebnost ter koncentracijo. Namizni akustični paneli so odlična rešitev za odprte pisarne, kjer je ključnega pomena ohraniti individualni fokus.

Prilagodljivost in velika izbira

Naša ponudba namiznih akustičnih panelov vključuje različne velikosti, oblike in materiale. Tako imate možnost izbrati takšen panel, ki najbolje ustreza vašim potrebam in estetskemu okusu.

Preprosta namestitev

Namenjeni so enostavni namestitvi na delovno mizo brez potrebe po dodatnih orodjih ali strokovnjakih. S priloženimi navodili lahko v nekaj minutah izboljšate akustiko svojega delovnega okolja.

Trajnost in kvaliteta materialov

Namizni akustični paneli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Njihova trpežnost zagotavlja, da bo vaša naložba v udobje in učinkovitost trajala dolgo.

Prispevek k dobremu počutju zaposlenih

Z ustvarjanjem mirnega delovnega okolja namizni akustični paneli pomagajo zmanjšati stres in povečati splošno dobro počutje zaposlenih. S tem se povečujejo motivacija, produktivnost in zadovoljstvo v pisarni.

SAMOSTOJEČI AKUSTIČNI PANELI – AKUSTIČNE PREGRADNE STENE

Transformirajte svoj delovni prostor z našimi samostoječimi akustičnimi pregradnimi stenami. Poleg zmanjševanja hrupa dodajo prostoru estetsko vrednost, hkrati pa ohranjajo odprtost in prilagodljivost vašega pisarniškega okolja.

Vsestranskost postavitve

Samostoječe akustične pregradne stene so prilagodljive in omogočajo enostavno postavitev kjerkoli v vaši pisarni. S svojo samostojno zasnovo so idealni za ločevanje delovnih prostorov ali ustvarjanje zvočnih oaz v odprtih pisarnah.

Vizualna estetika

Očarajte svoje sodelavce in obiskovalce s sodobno vizualno estetiko samostoječih akustičnih panelov. Na voljo so v različnih oblikah in barvah, ki se harmonično zlivajo z notranjim oblikovanjem vaše pisarne.

Zmanjšanje odboja zvoka

Samostoječe akustične pregradne stene niso le lep dodatek k vaši pisarni, ampak tudi učinkovito zmanjšujejo odboj zvoka. S tem ustvarjajo bolj uravnoteženo in prijetno delovno okolje.

Prenosljivost in prilagodljivost

Ena od ključnih prednosti samostoječih akustičnih pregradnih sten je njihova prenosljivost. S preprostim premikanjem po prostoru lahko prilagajate akustiko glede na trenutne potrebe in aktivnosti v pisarni.

Učinkovitost v različnih prostorih

Ne glede na to, ali želite izboljšati akustiko v konferenčni sobi, kreativnem kotičku ali odprtem delovnem prostoru, samostoječi paneli nudijo zvočno rešitev za različna pisarniška okolja.

Trajnost

Izdelani iz trpežnih materialov, samostoječe akustične pregradne stene zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost. Njihova kakovostna gradnja prispeva k dolgoročni učinkovitosti in estetskemu dovršenju vašega delovnega prostora.

Spodbujanje kreativnosti in sodelovanja

Poleg zmanjševanja hrupa akustične pregradne stene spodbujajo sodelovanje in kreativnost v pisarni. S postavitvijo meja v prostoru omogočajo zaposlenim, da se osredotočijo na svoje naloge, hkrati pa ohranjajo odprtost za timsko delo.

Zakaj izbrati namizne akustične panele ali akustične pregradne stene?

Izboljšana koncentracija: Namizni in samostoječi akustični paneli in akustične pregradne stene zmanjšujejo moteče zvoke, kar pripomore k boljši koncentraciji in povečani produktivnosti.

Ustvarjanje prijetnega delovnega okolja: Akustični paneli in akustične pregradne stene so ključni za ustvarjanje prijetnega delovnega okolja, kjer se zaposleni počutijo udobno in motivirano.

Estetska dovršenost: Naši paneli in pregradne stene niso le funkcionalni, ampak tudi estetsko dovršeni, kar dopolnjuje videz vašega pisarniškega prostora.

Prilagodljivost: Z različnimi velikostmi, barvami in oblikami vam omogočamo, da prilagodite akustične panele in pregradne stene vašim specifičnim potrebam.

V podjetju NOBIS Pohištvo Maribor ponujamo rešitev.

Pri Nobis Pohištvu smo posvečeni zagotavljanju vrhunskega pisarniškega pohištva z osredotočenostjo na ergonomijo. Naša ponudba je zasnovana z namenom izboljšati vaše delovno izkušnje in spodbuditi produktivnost.