PISARNIŠKO POHIŠTVO – izdelano v Sloveniji

Prijazno pisarniško pohištvo.
Da se boste počutili kot doma!

Pohištvo podjetja Nobis Maribor sestavlja
5 različnih programov in sicer
Nola, Oops, Bruce, Ikus in Solo.

S širokim prodajnim programom kakovostnega pisarniškega pohištva smo ponosni na krog zvestih kupcev, ki zaupajo kakovosti našega pohištva za pisarne in pisarniških stolov , celovitemu prodajnemu servisu in prijaznosti, s katero spremljamo svoje kupce.
Pri proizvodnji pisarniškega pohištva stremimo k temu, da je večina dobaviteljev materialov slovenskih kot npr. kovinske konstrukcije miz VOGA. Zaradi pestrosti ponudbe pa seveda med svoje dobavitelje materialov uvrščamo tudi priznane proizvajalce plošč (npr. EGGER, FUNDER MAX in KASTAMONU), ki nam ponujajo neizmerno veliko paleto barvnih in strukturnih možnosti izbire plošč za izdelavo pisarniškega pohištva.

pisarniško pohištvo Nobis Pohištvo

Novost v letu 2020 je izdelana nova spletna stran pisarniskopohistvo.com, ki je posvečena samo ergonomiji pisarniškega delovnega mesta, višinsko nastavljivi pisalni mizi ter ergonomskim stolom, ki omogočajo dinamično sedenje.

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2001 in se nahaja v Mariboru. Od konkurence želimo izstopati  v svojem znanju, zanesljivosti, v svoji ljubezni do dela, v svojem odnosu do kupcev ter hitri odzivnosti.

Pri opremi pisarne s pisarniškim pohištvom in pisarniškim stolom poskušamo ponuditi funkcionalno – ergonomsko razvrstitev pohištva, z upoštevanjem osnovnih ergonomskih zakonitosti. Pisarniško pohištvo in pisarniški stol prilagodimo ergonomskim potrebam posameznika, da je delo za pisalno mizo funkcionalno in hkrati udobno.

Pred nakupom pohištva za pisarno brezplačno opravimo izmero prostora, svetujemo pri razvrstitvi pisarniškega pohištva v prostor, izdelamo načrt za postavitev pohištva v pisarno. Pohištvo za pisarne izdelamo hitro in kvalitetno.  Pisarniško pohištvo in pisarniške stole tudi dostavimo in postavimo v prostor.

Pisarniško pohištvo, skupaj s stoli zaokrožijo izgled prijetnega delovnega okolja. Naši strokovnjaki se trudijo, da to dožejejo pri vsakomur, ki nam je zaupal projekt.

Garancija naših izdelkov je 24 mesecev!