Pisalna miza:

Značilnost programa so pravokotne oblike pisalnih miz, stabilna kovinska podnožja iz dekorativno luknjane pločevine. Pri kovinskem ogrodju mize lahko izbirate med fiksno višino pisalne mize 75 cm ali ročno nastavitev višine mize od 75-85 cm (HV – varianta). Lahko pa se izbere tudi električno višinsko nastavljivo kovinsko podnožje primerno za sedeče in stoječe delo – električno nastavljiva pisalna miza nastavljiva od 70 cm do cca. 124 cm višine.

Serijske dolžine miz so 80,100,120,140,160,180 in 200 cm. Globina mize je 80 cm.

Omara:

Vsi deli omar so izdelani iz 18 mm debele melaminske plošče. Obodi omar so lahko svetlo sivi ali po želji  v vseh izbranih barvnih dezenih iz serijske palete materialov ali kataloškega izbora materiala. Po posebni želji se lahko izbira med sponami za mehko zapiranje, ki ni serijska opcija. Možno je tudi odpiranje omar brez ročajev (push sistem). Vse omare imajo serijsko vgrajeno pohištveno ključavnico. Na željo se lahko omare opremijo tudi s tro-zaporno ključavnico.

Pisarniške omare se serijsko izdelujejo v treh višinah in sicer višine 75, 125 in 200 cm.

Predalnik:

Serijsko se predalniki izdelujejo v različnih variantah in sicer na kolesih s štirimi ali tremi predali, predalniki brez koles (fiksni) s štirimi predali. V spodnji, višji predal se lahko umesti kovinska mreža za visečo kartoteko. Serijsko je vgrajena tudi ključavnica, ki zaklepa vse predale. Vodila predalnikov so kovinska.

Dodatki:

K pisarniškemu pohištvu Nola se lahko dodajajo kovinski nosilci za PC enote, izvlečne police za tipkovnice, lesena stojala za ekrane, predelne stene med mizami, leseni kanali za zakrivanje električnih uvodnikov,razni  pulti in nadgradnje miz, konferenčni priključki in razni mizni zaključki.