Mize:

Mizne plošče pisarniškega pohištva SOLO so izdelane iz mediapana debeline 2,8 cm in finalno obdelane z ultrapasom (1mm) različnih barvnih dezenov. Poševno rezkani robovi miznih plošč so lakirani, po želji tudi luženi v želeno barvo. Kovinsko podnožje miz sestavljajo noge dimenzije 8×8 cm sivo prašno barvane v ral 9006, okrogle ali kvadratne oblike.

Mize se izdelujejo v različnih oblikah in se lahko sestavljajo v različne postavitve.

Omara:

Vsi deli omar so izdelani iz 18 mm debele melaminske plošče. Obodi omar so izdelani  v vseh izbranih barvnih dezenih iz serijske palete materialov ali kataloškega izbora materiala.

Po posebni želji se lahko izbira med sponami za mehko zapiranje, ki ni serijska opcija. Možno je tudi odpiranje omar brez ročajev (push sistem). Vse omare imajo serijsko vgrajeno pohištveno ključavnico. Na željo se lahko omare opremijo tudi s tro-zaporno ključavnico.

Pisarniške omare se serijsko izdelujejo v treh višinah in sicer višine 75, 125 in 200 cm. Obodi omar so izdelani v enaki barvi kot mizne plošče. Omare s steklenimi vrati imajo lahko vrata iz jedkanega kaljenega stekla, steklo v alu okvirju ali v lesenem vertikalnem okvirju.

Predalnik:

Serijsko se predalniki izdelujejo v zazličnih variantah in sicer na kolesih s štirimi ali tremi predali, predalniki brez koles (fiksni) s štirimi predali. V spodnji višji predal se lahko umesti kovinska mreža za visečo kartoteko. Serijsko je vgrajena tudi ključavnica, ki zaklepa vse predale. Vodila predalnikov so kovinska.

Dodatki:

K pisarniškemu pohištvu SOLO  se lahko dodajajo kovinski nosilci PC enote, lesena stojala za ekrane, leseni kanali za zakrivanje električnih uvodnikov, konferenčni priključki in razni mizni zaključki.