Pisarniško pohištvo BRUCE

Glavna značilnost programa so pravokotne oblike pisalnih miz.

Pisalne mize:

Pravokotne pisalne mize imajo stabilna kovinska podnožja izdelana iz kvadratnih cevi  sivo prašno barvane v ral 9006, okrogle fi 5 cm ali kvadratne 5×5 cm. Noge med seboj povezujejo močni vzdolžniki, ki omogočajo veliko stabilnost in nosilnost mize.

Pri kovinskem ogrodju mize lahko izbirate med fiksno višino pisalne mize 75 cm ali ročno nastavitev višine pisalne mize od 75-85 cm (HV – varianta).

Lahko pa se izbere tudi električno višinsko nastavljivo kovinsko podnožje primerno za sedeče in stoječe delo – električno nastavljiva pisalna miza nastavljiva od 70 cm do cca. 124 cm višine.

Serijske dolžine miz so 80,100,120,140,160,180 in 200 cm. Globine mize so lahko  80, 70 ali 60 cm. Pisarniško pohištvo Bruce odlikuje veliko število različnih variant postavitve.

Pisarniške omare:

Vsi deli omar so izdelani iz 18 mm debele melaminske plošče. Obodi omar so izdelani  v vseh izbranih barvnih dezenih iz serijske palete materialov ali kataloškega izbora materiala.

Po posebni želji se lahko izbira med sponami za mehko zapiranje, ki ni serijska opcija. Možno je tudi odpiranje omar brez ročajev (push sistem). Vse omare imajo serijsko vgrajeno pohištveno ključavnico. Na željo se lahko omare opremijo tudi s tro-zaporno ključavnico.

Pisarniške omare se serijsko izdelujejo v treh višinah in sicer višine 75, 125 in 200 cm. Obodi omar so izdelani v enaki barvi kot mizne plošče. Omare s steklenimi vrati imajo lahko vrata iz jedkanega kaljenega stekla, steklo v alu okvirju ali v lesenem vertikalnem okvirju.

Predalniki:

Predalniki se izdelujejo v zazličnih variantah in sicer na kolesih s štirimi ali tremi predali, predalniki brez koles (fiksni) s štirimi predali. V spodnji višji predal se lahko umesti kovinska mreža za visečo kartoteko. Serijsko je vgrajena tudi ključavnica, ki zaklepa vse predale. Vodila predalnikov so kovinska.

Dodatki:

Pisarniško pohištvo BRUCE ima lahko različne dodatke, kot so kovinski nosilci PC enote, izvlečne police za tipkovnice, lesena stojala za ekrane, predelne stene med mizami, leseni kanali za zakrivanje električnih uvodnikov,razni  pulti in nadgradnje miz, konferenčni priključki in razni mizni zaključki, ter ostalni pisarniški dodatki.