Pisarniški stoli po meri

Ustvarjeni za zdravo sedenje – naši pisarniški stoli so zasnovani z mislijo na vaše zdravje in udobje. Razumemo, kako pomembna je pravilna podpora hrbtenici in ohranjanje naravne drže telesa skozi celoten delovni dan. Zato so naši pisarniški stoli zasnovani tako, da spodbujajo dinamično sedenje, zmanjšujejo obremenitev na hrbtenico in povečujejo cirkulacijo.

Ergonomska oblika stolov – naši pisarniški stoli so ergonomsko oblikovani kar omogoča individualno prilagoditev in zagotavlja, da se vsak uporabnik počuti udobno in podprto, ne glede na svojo telesno konstitucijo ali sedalne navade. Naš cilj je zagotoviti, da vaše delovno mesto postane prostor, kjer zdravje in produktivnost gresta z roko v roki.

Izdelava po meri – razumemo, da je vsak delovni prostor in vsak uporabnik edinstven. Zato ponujamo storitev izdelave po meri, ki strankam omogoča, da oblikujejo stol, ki popolnoma ustreza njihovim željam in potrebam.

Izberete lahko barve in vrste tkanine, saj je vsak element stola prilagodljiv. To pomeni, da lahko izberete material, ki ne samo da je prijeten na dotik, ampak je tudi vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Barvna paleta je skrbno izbrana, da se ujema z vsakim delovnim prostorom, od klasičnih do sodobnih pisarn.

Prilagoditve ne zajemajo le estetskih vidikov, temveč tudi funkcionalne, kot so nastavitve višine, globine sedišča in naklona naslonjala, kar zagotavlja, da pisarniški stolipopolnoma ustrezajo vašemu telesu in načinu dela. Naš pristop k izdelavi po meri je zasnovan tako, da zagotavlja individualnost in udobje, pri čemer ne sklepamo kompromisov pri kakovosti ali ergonomiji.

Preizkusite pred nakupom – vemo, da je občutek sedenja na stolu nekaj, česar se preprosto ne da opisati z besedami. Zato vam nudimo možnost, da naše ergonomske pisarniške stole preizkusite kar v svoji pisarni. Prepričajte se o njihovi kakovosti in udobju na lastne oči.

Zanesljivost in podpora – ponosni smo na kakovost naših izdelkov, kar potrjujejo tudi številna pozitivna mnenja naših zadovoljnih uporabnikov. Vsi naši pisarniški stoli so podprti z 24-mesečno garancijo.

Servis stolov – vzdrževanje in podpora sta po nakupu ključnega pomena za dolgotrajno zadovoljstvo z našimi izdelki. Zato ponujamo celovit servis pisarniških stolov, ki se nadaljuje tudi po poteku garancijskega roka. Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja hitro in učinkovito servisno podporo, s čimer podaljšujemo življenjsko dobo vaših stolov in zagotavljamo njihovo brezhibno delovanje.

Kje nas najdete?

Obiščite nas na Filipičevi ulici 11a v Mariboru in odkrijte celotno ponudbo pisarniških stolov. Za več informacij in osebno svetovanje smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte.

Zakaj izbrati nas?

Naša predanost kakovosti, prilagodljivost in podpora strankam so temelji, na katerih gradimo dolgoročna partnerstva. Naše pisarniško pohištvo in pisarniški stoli niso le del vašega pisarniškega prostora, ampak prispevajo k zdravemu, produktivnemu in estetsko prijetnemu delovnem okolju.

Pogosta vprašanja in odgovori – FAQ

Izbor pravega pisarniškega stola je odvisen od vaših individualnih potreb, kot so višina, teža, čas, preživet sedé, in posebne zahteve glede ergonomije. Priporočamo, da izberete stol z nastavljivo višino, globino sedišča, naslonjalom za hrbet in rokonasloni, da zagotovite maksimalno udobje in podporo.

Ergonomski pisarniški stoli so posebej zasnovani, da zmanjšajo obremenitev in napetost v telesu, ki nastaneta zaradi dolgotrajnega sedenja. Ponavadi vključujejo več nastavitev, kot so naklon naslonjala, podpora ledvenemu delu hrbtenice in nastavljivi rokonasloni, da se prilagodijo vašemu telesu in izboljšajo držo.

Da, ponujamo možnost prilagajanja stolov po meri, kar vključuje izbiro med različnimi kakovostnimi tkaninami in barvami. Naš cilj je, da vsakemu kupcu omogočimo oblikovanje stola, ki popolnoma ustreza njihovim željam in potrebam.

Vsi naši pisarniški stoli imajo 24-mesečno garancijo, ki pokriva proizvodne napake in okvare materiala. Prav tako nudimo podaljšano podporo in servis tudi po poteku garancijskega roka.

Da, zavedamo se, da je izbira pravega pisarniškega stola pomembna odločitev. Zato strankam omogočamo, da naše stole preizkusijo v svojem domu ali pisarni, preden se odločijo za nakup.

Za vzdrževanje vašega pisarniškega stola priporočamo redno čiščenje s suho ali rahlo vlažno krpo. Izogibajte se uporabi agresivnih čistil. Za specifične materiale, kot so usnje ali posebne tkanine, sledite navodilom za nego, ki so priložena vašemu stolu.