PISARNIŠKO POHIŠTVO – izdelano v Sloveniji

Prijazno pisarniško pohištvo.
Da se boste počutili kot doma!

Pohištvo podjetja Nobis Maribor sestavlja
5 različnih programov in sicer
Nola, Oops, Bruce, Ikus in Solo.

Pisarniško pohištvo predstavljeno na spletnih straneh podjetja NOBIS predstavlja pozornost do želja in potreb naših uporabnikov. Razvoj do današnjih oblik pisarniškega pohištva je dolga, razgibana in napeta zgodba. Uspelo nam je zahvaljujoč našim zvestim kupcem, poslovnim partnerjem, znanju in napredni tehnologiji.

Ker sodoben poslovni človek preživi večino dneva za pisalno mizo, se zavedamo, da mora biti pisarniško okolje urejeno ergonomično in zdravju prijazno.

Tako veliko truda usmerjamo ravno v zdravju prijazne materiale, prijaznim oblikam, izredni prilagodljivosti prostoru in delu uporabnika. Na naših spletnih straneh sicer najdete serijske tipske karte elementov, ki pa so zgolj začetne ideje za naše potrošnike. Skupno kasneje na podlagi razgovorov, želja kupca ter naših proizvodnih možnosti izdelamo načrte optimalne postavitve pohištva v prostor. Tako naši kupci aktivno sodelujejo pri oblikovanju svojega poslovnega prostora.
Ravno izbira kvalitetnih materialov je naša pomembna in odgovorna naloga. Tako ima večina vgrajenega materiala pri pisarniškem pohištvo poreklo – izdelano v Sloveniji (kovinska podnožja miz ter iverali proizvajalca Lesna Slovenj Gradec, nekateri iverali in ultrapasi pa imajo poreklo EU (Egger, Max – Funder).

Kvaliteten izbor materialov dopušča dolg garancijski rok (24 mesecev) ter dolgo življenjsko dobo pohištva.

Glavna veja proizvodnje pisarniškega pohištva predstavlja pohištvo izdelano iz iverala (oplemenitena iverica, obdelana z 120 gr. melaminsko folijo v dezenih hruške, češnje, svetlega javorja, temne češnje, beljenega hrasta v kombinaciji s sivim kovinskim podnožjem (ral 9006) in sivimi obodi omar in predalnikov. V kolikor pa vam navedeni dezeni ne odgovarjajo, vam lahko ponudimo seveda tudi množico drugačnih dezenov.

Druga veja izdelave pisarniškega pohištva pa predstavlja mdf plošče s poševno posnetim robom, obojestransko obdelana z vrhunskimi ultrapasi proizvajalca Egger ali Max Funder. Program odlikuje izredna prilagodljivost potrebam uporabnika in prostorskim možnostim. Navedene mizne plošče stojijo na sivem kovinskem podnožju.

Obema programoma so skupne omare in predalniki, ter predalniki za viseče kartoteke, pregradne stene med mizami, stenske obloge z utori za zatikanje polic ter mnogo drugih idejnih rešitev.

Ker se zavedamo, da je odločitev o nakupu pisarniškega pohištva zadnje dejanje v sklopu prenove pisarne ali novogradnje, saj pred nami vaše poslovne prostore obdelujejo razni mojstri (zidarji, pleskarji, energetiki, električarji…) moramo pripraviti idejne osnutke opreme in samo izdelavo v najkrajšem možnem roku. Tako dobavni roki od naročila do dostave in montaže ne presegajo 30 dni, v večini primerov pa tudi manj.