Stol je postavljen na stabilno 5-krako PVC zvezdo s kvalitetnimi koleščki, ki so lahko primarna za trdo podlago (tla parket, linolej, laminat) ali mehko podlago (preproge, itisoni, tapisoni…) Odvisno od tal izberemo primerna kolesa.
Pod sedežem stola je pritrjena kovinska mehanika stola, ki omogoča dvig celotnega stola ter dinamično sedenje – sinhrona regulacija nagiba naslona in sedeža. Odpor-tenzija hrbtnega dela stola (vzmet) je nastavljiva s posebnim vijakom pod sedežem stola glede na težo uporabnika. Za pravilno uporabo sinhrone mehanike je potrebno najti pravo težišče uporabnika. Seveda pa je možno mehaniko fiksirati v izbrani poziciji. Ergonomsko oblikovana sedež in naslon omogočata stabilno sedenje.
Na voljo je tudi v različici z naslonom v mreži.

Uporabnost stola Pronet nizek:

Stol je primeren za dolgotrajno sedenje. Vse serijsko vgrajene mehanike omogočajo precizno nastavitev višine sedeža, naklona med sedežem in naslonom ter nagiba sedeža naprej ali nazaj. Stol omogoča dinamično sedenje – gibanje med delom naprej in nazaj. Navedena mehanika je priporočljiva, če ne nujna, za vse uporabnike, ki sedijo več kot 6 ur. Mehanika namreč omogoča gibanje med delom, stol sledi uporabniku ter se sam prilagaja različnim gibom. Mehanika pod sedežem se nastavi na uporabnikovo težo, tako da je odpor naslona stola na uporabnika optimalen. Pri pravilni nastavitvi tenzije-odpora, stol ne dovoli površnega sedenja.

Izbor tkanin in usnja.
Dodatno možna vgradnja nastavljivih ročnih opiral.
Kovinska podnožja po izbiri: alu.

Vzorci tkanin
Povpraševanje